Nyttige avtaler for SMB

Kategorier:

Rettslære

Gode råd til kundene er viktig. I kurset vil vi gjennomgå reglene som åpner opp for at regnskapsførere kan gi råd til sine kunder. Kurset berører også innsalg og ikke minst typiske produkter der regnskapsfører kan være en viktig og god sparringspartner og rådgiver for SMB. I tillegg gjennomgås enkelte avtaler og maler som er nyttige for regnskapsvirksomheter.

Abonnement:

Nivå:

2

Kursinformasjon

Opptak tilgjengelig

Varighet: 01:45:11
Dato: 15.10.2019

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre tjenesten vår og for å tilpasse personlig innhold. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Les mer X

Kurset er ment å gi gode råd om hva en regnskapsfører kan gi råd om til sine kunder. Innledningsvis vil vi se litt nærmere på regelverket som åpner for å yte råd til kunder, samt forsikringer og hva som kan dekkes av forsikringen dersom rådene er feil og påfører kunden et økonomisk tap.

I kurset vil vi gå gjennom både aktuelle maler og avtaler som mindre virksomheter vil kunne ha stor glede av. Kompetanse om dette avtaleverket samt reglene som gjelder, vil også gjøre deg tryggere som rådgiver samt kunne bidra til at du oppleves som en proaktiv og kompetent regnskapsfører.

Målgruppe: Regnskapsførere som er rådgivere i dag eller som har ønsker om i større grad bli det frem i tid.

Kursholder: Per-Ole Hegdahl | Advokat, Skattebetalerforeningen

Oppdateringstimer

Rettslære2 t

Opptak (Demo)


Dette er en kort demo av opptaket. Lengde er 5 minutter.
Registrer deg for gratis testperiodeBestill abonnement

Innhold

1: Innledning
00:02:44 Rådgivning – rettslige rammer
00:07:30 Avtaleregulering av rådgivningsoppdraget
00:14:41 Innsalg
00:21:31 Forsikring
2: Aktuelle avtaler
00:36:31 Aktuelle avtaler for SMB
01:12:31 Aktuelle avtaler for regnskapsvirksomheter