Bevertning og bespisning

Bevertning og bespisning omhandler skatte- og avgiftsmessig behandling ved forskjellige måter for matservering i en virksomhet.

Abonnement:

Nivå:

3

Kursinformasjon

Opptak tilgjengelig

Varighet: 00:48:02
Dato: 27.11.2017

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre tjenesten vår og for å tilpasse personlig innhold. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Les mer X

Bevertning og bespisning kan skje på grunn av en rekke forskjellige situasjoner. Det kan være representasjon, julebord og interne fester, kurs og møter, daglig lunsj, etc. Dette kurset tar for seg en del av de vanlige situasjonene der det serveres mat, og skatte- og avgiftsmessig behandling av slike kostnader.

Målgruppe: Regnskapsførere

Kursholder: Torstein Heggen | Faglig daglig leder i Amesto AccountHouse AS

Oppdateringstimer

Skatterett/avgiftsrett1 t

Opptak (Demo)


Dette er en kort demo av opptaket. Lengde er 5 minutter.
Registrer deg for gratis testperiodeBestill abonnement

Innhold

1: Innledning
00:00:31 Agenda
00:01:21 Generelle skattemessige prinsipper
00:05:38 Merverdiavgift
2: Bespisning og bevertning
00:07:34 Hva er bespisning?
00:11:26 Beskjeden bevertning
00:17:10 Bevertning
00:23:04 Representasjon/bevertning mot interne kostnader
00:29:35 Velferdstiltak
00:37:34 Overtidsmat
00:43:30 Fordelsbeskatning/naturalytelse
00:43:55 Fradragssatser
00:44:30 Særregler