Regnskapsføreres plikter ved bekjempelse av hvitvasking

Kurset gir en innføring i de reglene som inneholder pliktene som enhver autorisert regnskapsfører er pålagt å overholde som ledd i arbeidet med bekjempelse av hvitvasking.

Abonnement:

Nivå:

3

Opptak

Kursopptak ikke tilgjengelig

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre tjenesten vår og for å tilpasse personlig innhold. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Les mer X

I kurset gjennomgås de plikter enhver autorisert regnskapsfører eller annen person eller foretak som utfører arbeidsoppgaver på vegne av autoriserte regnskapsførere har plikt til å overholde. Hovedfokus er på gjennomgang av reglene slik de fremkommer i hvitvaskingsloven, hvitvaskingsforskriften og standarden for god regnskapsforståelse. I tillegg blir det fokusert på hva hvitvasking nærmere bestemt er, hvorfor det er viktig å bekjempe hvitvasking og til slutt hvilke konsekvenser det kan medføre dersom man ikke overholder sine plikter.

Målgruppe: Alle som er autoriserte regnskapsførere eller utfører arbeidsoppgaver på vegne av autoriserte regnskapsførere.

Oppdateringstimer

Rettslære1 t
RF-regelverket/GRFS0,5 t