Artikler

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre tjenesten vår og for å tilpasse personlig innhold. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Les mer X

De viktigste kildene til informasjon om foretak registrert i utlandet

21.8.2017

Aktuelt og nyheter

EUs nye register
Fra og med juni 2017 er alle selskapsregistre i hele EU, inkludert Norge, Island og Lichtenstein, koblet opp mot en database som har samlet informasjon fra de enkelte lands selskapsregister. Tjenesten kalles ”find a company” og muliggjør søk i foretaksinformasjon samt tilgang til informasjon om selskapene via de nasjonale registrene.
Her kan man søke opp et foretaksnavn eller et foretaks registreringsnummer, videre kan man søke i alle land eller velge ut hvilke land man spesifikt ønsker å søke blant, aksepterer vilkårene og trykker søk knappen nederst til høyre.
Foreløpig er kun gratisdokumenter tilgjengelig her, men det vil bli mulig å bestille dokumenter i kommende versjoner av tjenesten.

https://e-justice.europa.eu/content_find_a_company-489-en.do

 

Companies House
Companies House er et foretaksregister som kun gjelder for selskaper registrert i Storbritannia. Her kan man søke opp foretaksnavn eller foretaksnummer og få opp informasjon om aksjonærer i selskapet og årsregnskapet.

http://companieshouse.gov.uk

 

Brønnøysundregistret
Informasjon om Norskregistrerte utenlandske foretak, NUF, er tilgjengelig hos Brønnøysundregistrene. Her kan man søke blant foretakene samt finne informasjon som vedrører NUF.

https://www.brreg.no/bedrift/andre-organisasjonsformer/norskregistrert-utenlandsk-foretak-nuf/

← Forrige
Neste →