Om oss

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre tjenesten vår og for å tilpasse personlig innhold. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Les mer X

Accountor Training er en portal for nettbaserte kurs og opplæring innenfor forretningsområdene regnskap, lønn og økonomisk rådgivning.

Vedlikehold din kompetanse og autorisasjon

Vi gjør det enkelt å vedlikeholde din kompetanse og autorisasjon ved å redusere reisetid og skape en mer effektiv og kostnadsbesparende hverdag. Alle kursene er tilgjengelige når og hvor du vil på vår digitale plattform. Kursene er produsert i høy kvalitet i vårt videostudio av kjente og kvalitetssikrede foredragsholdere med kunnskap og kjennskap til bransjen.

Så mange kurs du vil til en fast månedspris

Som kursabonnent kan du delta på et ubegrenset antall kurs innenfor din abonnementsløsning. Grunnpakken vil gi deg tilgang til alle aktuelle kurs knyttet til ARF-kravene fra Finanstilsynet. Fast månedspris pr kursdeltager. Alle abonnement kan avbestilles på en måneds varsel. Du kan skreddersy din egen studieplan slik at du enkelt kan administrere og holde oversikt over din kursdeltagelse. Etter hvert gjennomførte kurs vil vi tilby deg en elektronisk test. Dette for å sikre at du har forstått innholdet i kurset. Kursbeviset kan enkelt skrives ut etter bestått kurs.

Les mer om våre tjenester under slik fungerer det.

 

Accountor Training har både store og små kunder. Her er noen av bedriftene som benytter Accountor Training sine kurs

Accountor Training referanser kunder