Produksjonstjenester i studio

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre tjenesten vår og for å tilpasse personlig innhold. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Les mer X

 

Med vår hjelp og studio kan du få en skreddersydd løsning etter dine behov. Studioet vårt ligger sentralt i Oslo, der vi spiller inn videoer med profesjonelt utstyr.

Alt vi produserer er av høy kvalitet, og som kunde får du fullt eierskap over innholdet som produseres.

Vi tilbyr: 

  • Video i høy kvalitet
  • Lyd i høy kvalitet
  • Green screen gjør at du kan bruke hvilken som helst bakgrunn
  • Med teleprompter trenger du ikke å kunne noe av teksten utenat
  • Muligheten til å spille inn 4K-kvalitet på softwarekurs

 

Ta kontakt med oss her for å få et uforpliktende tilbud eller høre mer

Hva slags videoer ønsker du å lage?

1. Markedsføringsvideoer

Video er en effektiv måte å fortelle kundene dine om produktene og tjenestene du tilbyr. Profesjonelt produserte markedsføringsvideoer kan også brukes til å støtte salg og kundeservice. I studioet vårt kan du filme en video mot en frittstående bakgrunn og bruke spesialeffekter. Vi kan også filme videoer utenfor studio, alt etter hva du ønsker. Vi produserer egentilpassede markedsføringsvideoer for deg, med metoder som er kostnadseffektive.

2. Live webinarer

Webinarer er en effektiv måte å få ut budskap til mange kunder på en gang, over hele Norge eller over hele verden. Webinarer lar deg markedsføre tjenestene dine, bygge merkevaren til selskapet ditt, og lære opp ansatte internt. Deltakerne i webinaret kan stille spørsmål underveis i webinaret, og få tilgang til elektronisk materiale. Studio er tilgjengelig for leie på timesbasis, så studio kan bookes for kun en time, eller en hel dag. Underveis i webinaret tar vi opp alt, og redigerer det slik at du har et opptak i høy kvalitet for videre bruk.

3. Software-innspillinger/kurs

Med software-kurs kan du enkelt vise frem funksjonene i din software. Software-videoer letter kundeservicen, for eksempel kan du svare på ofte stilte spørsmål. I tillegg vil software-kurs gjøre implementering av softwaren enklere, og gjøre kundeopplevelsen av tjenestene dine bedre.

Priseksempel

Bruk av studioet vårt koster kr. 1500 i timen, og i tillegg kommer redigeringstid i etterkant. Produksjon av en video på 60 minutter i høy kvalitet vil typisk koste kr 7500 (1 time innspillingstid, og fire 4 timer redigeringstid).

Dette inkluderer planlegging av kurset, innspilling, redigering og optimalisering i etterkant. Videoen leveres i det formatet du ønsker.

Ta kontakt med oss for å få et uforpliktende pristilbud, og høre mer om hvilke muligheter vi tilbyr.