Webinar - installere og bruke programvaren

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre tjenesten vår og for å tilpasse personlig innhold. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Les mer X

Accountor Trainings webinarer utføres ved hjelp av programvaren GoToWebinar. Se praktisk veiledning for hvordan dette fungerer nedenfor.

Veiledning for webinar deltagelse

1) Etter registrering vil du motta en link til webinaret. Linken er aktiv fra ca 15 minutter før webinaret starter. Klikk på linken for å delta på webinaret.

2) Hvis det er første gang du deltar på et webinar, blir du bedt om å laste ned GoToWebinar’s programvare for å kunne motta lyd og video. Vennligst godta nedlastningen og vent til programvaren er lastet ned. Dette tar kun få minutter. Instruksjoner for hvordan du installerer programvaren finner du lengre ned på siden.

3) Når du kobler til et webinar, starter datamaskinen GoToWebinar-programvaren. I programmet er det mulig å stille relevante spørsmål til kursholder i løpet av webinaret. Dette kan du gjøre via webinarets chat-funksjon.

4) Du trenger ikke webkamera, da det kun er foreleser som er koblet til videooverføring. Vi anbefaler at du bruker hodetelefoner istedenfor datamaskinens høyttalere.

5) Webinaret er tilgjengelig fra 15 minutter før start for testing og tilkobling.

6) Du kan laste ned dagens presentasjon i PDF under «Handouts».

7) Dersom du opplever tekniske problemer, send en e-post til info@accountortraining.no, slik at vi kan hjelpe deg.

Velkommen til webinar!

—–—–

Webinar – installere programvare

Når du deltar på et webinar for første gang, blir du bedt om å laste ned GoToWebinar’s programvare for å kunne motta lyd og bilde under webinaret. Dette tar få minutter.

Installeringstrinnene er som følger:

  1. Klikk på webinarlinken du har mottatt på e-post.
  2. Datamaskinen laster deretter ned GoToWebinar Launcher.exe-programvaren og lagrer den på datamaskinen.
    -> Det kan hende at du må godkjenne nedlastningen for å laste ned programvaren.
  3. Start den nedlastede programvaren.
    -> Du må kanskje godkjenne GoToWebinar for å starte opp.
  4. Når det nedlastede programmet starter, vil det automatisk installere programvaren på datamaskinen din.
  5. Når installasjonen er ferdig, kan du koble til dagens webinar. Dersom sendingen ikke har startet, vil du bli varslet om når starttidspunktet er. Hvis du vil teste at programmet fungerer før det er tid for ditt første webinar, se beskrivelsen nedenfor.

—–—–

Webinar -testing og installering av programvare

Det kan være lurt å teste webinarets funksjonalitet på forhånd. Hvis du vil teste at programmet fungerer før et webinar starter, kan gjøre det via denne linken:

https://www3.gotomeeting.com/join/406552062 Klikk på linken for å starte installasjonen.

Når installasjonen er fullført, vises følgende bilde på skjermen. Når du har åpnet vinduet, kan du deretter lukke det igjen øverst i høyre hjørnet. Alt er nå i orden for å delta på neste webinar.

gotowebinar_test